Retourneren en ruilen

Tuinaanleg

Wij geven u graag tips over hoe u zelf zo goed en netjes mogelijk uw tuin kunt aanleggen. Mocht u de aanleg van uw tuin liever uitbesteden dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres. De Wilskracht Hoveniers is al tientallen jaren een vertrouwd adres voor alle werkzaamheden die te maken hebben met de tuin in Zuid-Holland. Sinds 2003 zijn we gevestigd op ons nieuwe adres in het Forepark te Den Haag. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het realiseren. Heeft u een tuin zo groot als een landgoed of juist een knusse stadstuin, het is voor ons allebei een uitdaging. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering van de tuin zijn wij een geschikte partner om dit voor u uit te voeren. Aanleg van tuinen, onderhouden van tuinen, tuinontwerpen, vijvers, vlonders en ga zo maar door, het valt allemaal onder onze werkzaamheden.

Ons hoveniersteam bestaat uit zes enthousiaste medewerkers met kennis van zaken. Hierdoor kunnen we u ten alle tijden informeren of bijstaan tijdens onze werkzaamheden bij u in de tuin. Wij beschikken daarnaast over een ruim wagen- en materialenpark, zodat wij veel werkzaamheden zelf kunnen uitvoeren. Indien nodig beschikken wij over voldoende contacten met onderaannemers, zodat wij altijd de juiste personen op de goede plek kunnen krijgen.

Heel belangrijk, maar vaak vergeten zijn de accessoires voor in de tuin. Ook hierin kunnen wij u helpen, want wij beschikken ook over een tuincentrum. Als hoveniers zijn wij erg trots hierop, want er zijn maar weinig hoveniersbedrijven die zo’n grote showroom hebben. Kortom een samenwerking met ons bedrijf levert u niet alleen een tuin naar uw wens op, maar ook een tuin waar u jarenlang van kunt genieten.

Heeft u interesse belt u dan gerust voor een vrijblijvende offerte en ontwerp met onze tuinarchitect Giacomo Voois, of kom langs in onze showroom in Den Haag.

Giacomo Voois
Tel. 070 - 327 45 01
Mob. 06-53391238
Email. hoveniers@dewilskracht.nl