Over ons

De Baat Tuinmaterialen is onderdeel van GroenRijk de Wilskracht, een breed georiënteerd tuincentrum in Den Haag. Naast planten en bloemen hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan tuinmaterialen zoals bestrating, hout, schuttingen, stenen, tegels, zand, aarde, grond, en allerlei andere tuinartikelen. Een deel van ons assortiment bieden wij online aan via deze webshop.

Eigenaar Jaap de Baat is specialist op het gebied van sierbestrating. Al ruim 40 jaar levert Jaap de Baat sierbestrating aan consumenten en hoveniersbedrijven in de regio: Den Haag, Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, en nog vele andere plaatsen. Jaap doet dat samen met zijn team, dat 7 dagen in de week voor u klaar staat om u te adviseren over sierbestrating en om uw bestelling bij u thuis te bezorgen. 

Wij hebben ons eigen opslagterrein, waar wij grote aantallen bestrating en tuinmaterialen op voorraad hebben staan. Met onze eigen vrachtwagens met laadkraan kunnen wij daardoor heel snel tuimaterialen uit voorraad bij u thuis leveren.

Jaap de Baat en het team van De Baat Tuinmaterialen